2012. gada 2. nov.

2012 vasara/rudens. bildes un šķipsniņa rakstzīmju.



Gribējās rakstīt gari, par katru pasākumu uzreiz pēc tam.. Bet patiesībā varu pateikt vienu - 2012. gada vasara ir pavadīta, dzenoties pēc kā netverama, tā arī nespējot to nedz saprast, nedz noķert. Nemiers.



xRace 1. posms Jūrmalā. kļūdas un savas pārliecības dēļ nepaņēmām 1 (VIENU) kp, tāpēc izlidojām no pjedestāla.
Un es - pāri stūrei uz vienīgā asfaltētā pleķa visā mežā

5. maijs, VSK Noskrien koptreniņš - pusmaratons nedaudz virs 2h, pēdējos km atsēdēju Matīsam - pārliecinājos, ka aizvējš atvieglo arī skriešanu, ne tikai braukšanu

10. maijs, Rīga-Bauska-Rīga, pirmo reizi braucu ar šosejnieku. Gāja pagrūti, vissmagākais bija ~ mēnesis PĒC, jo rokas notirpušas kā vēl nekad mūžā. Jautrākais, ka tieši tai brīdī sāku strādāt jaunā darbā - kolēģi noteikti padomāja, ka esmu tizla.

2.-3. jūnijs Valkas-Valgas xRace. apkaunojoša izstāšanās, nosalu, jo pašā sākumā iegāzos no laivas upē, un nebiju padomājusi par atbilstošu ekipējumu. sekoja likumsakarīga panika par kājas pirkstiem.

8. jūnijs, lielā lidmašīna, kuru skatīties braucām.. ļoti agri no rīta. ļoti, ļoti agri.

17. jūnijs, Cēsu SEB. Pirms starta, kā zinādama, fotogrāfa Katrīnas priekšā pārbaudīju bremzes un rādīju, ka viss būs ok ..
..nu, un beigās ne tik ļoti ok, jau pašā sākumā pārdūru riepu, savas nemākulības dēļ paliku bez pakaļējām bremzēm un izgaršoju Ozolkalna šķembas. Divreiz. Visa gonka pārvērtās par nemitīgu cenšanos noķert priekšā braucošos, pierunājot sevi, ka "vēl, vēl, vajag vēl to muguru noķert, tagad šito, uzbraucam šajā kalnā". Smagi, ļoti patika, secināju, ka kam tādam jātrenējas, nevis vnk jāaizbrauc nobraukt.

22. jūnijā, ļoti, ļoti, ļoti spontānas nakts vidus idejas dēļ gada agrāko saullēktu uz un blakus velo sagaidīju Bulduros ar ne mazāk dullajām māsām Katrīnu un Elīnu
23. jūnijā dullie devās uz Berlīni - es pabraukājos līdzi līdz pat Ķekavas aplim...

http://www.endomondo.com/workouts/68013590 30. jūnijā devos treniņā pirms LAR 44h pasākuma. starts vakarā Ogrē, finišs pēc 12h Siguldā. Gara, vientulīga, smaga nakts, es, mēness un velo ar cieto dakšu pa nebeidzamu grantenes trepi.


7. jūlijā xRace Siguldā, kur arī kko nodarījām šķībi un uz pjedestāla netikām. bet bija grūti, grūti...
sāku domāt par nākamo sezonu..

15. jūlijs, SEB Vietalvā, turpmāk atzīmējama kā diena, kad Kaspars Dainai atsēdēja, un vēl "kad Dainai baterijas izbeidzās".  Kā nebeidzama mantra, minot kalnos, pār lūpām vēlās "kāp, kāp, kāp..", spēka nav, atsēdēt nav kam - tā arī visu garo gabalu nobraucu viena. Daudzstāvīgas sarunas ar sevi.
Finišā pieturējos pie velo, lai nenogāztos, un apsolījos ja ne tā vairs nedarīt, tad vismaz patrenēties pirms nākamajiem pasākumiem un piedomāt pi pārtikas.

LAR 44h pre-party Ogrē pie vecākiem. Zaļa zālīte, tīrs velo...

3. augusts. Tieši pirms došanās uz Aizputi, pastniece atnesa paciņu ar Endomondo challenge vinnēto krekliņu.  

3.-5. augusts, raid.lv organizētās piedzīvojumu sacensības Latvia Adventure RAID 2012
Garmin komanda startē Expert klasē ar 44h kontrollaiku. Man gāja grūti, pēc nepilnām 24h kaut kas aizgāja ciet, ceļgals sāka sāpēt aizvien neciešamāk, un nakti pavadīju bāzes nometnē, no rīta atkal pievienojoties cīņu biedriem. Prieciņš vien par to, ka nepalikām pēdējie, vismaz kāds uzlabojums pēc pagājušā gada. 



Augusta vidu pavadīju Londonā, jo ģimenē tomēr ir viena baltā avs - Agnese startēja Olimpiskajās spēlēs, 20km soļošanā. finišēja arī :)
Tālā ceļā pavadījām brāli, kurš tieši no notikuma vietas devās uz ASV, studēt un skriet.


26. augusts Ogrē, fantastisks pasākums, ko organizēja Nesēdi mājās, veloorientēšanās pilsētā. Mana tik pat fantastiskā komanda "Ķieģelis ar skoču rokā" ar 4 Meridām (nesaskaņoti) izbraukāja pilsētu, stāvēja uz rokām dz-ceļa tunelī, līda varžudīķī (es, kurš tad cits :)) ), meklēja visādas jocīgas bildītes un vispār.. ļoti labi pavadīja laiku! 

Septembra Baložu posmā nestartēju, jo braukt negribējās - aizvizinājos paskatīties..
..toties noslēdzošajā kārtā, 6. oktobrī, biju klāt kā likts. Šķiet, Ligitai un Laimai nedaudz pietrūka motivācijas, bet man tāda bija - vismaz 1 šīssezonas posmā uzvarēt. Noteikti pateicoties iepriekšējā 3dienā izbrauktajiem 5 apļiem, kuru laikā samācījos trajektorijas, tas padevās ja ne vienkārši, tad vienkāršĀK kā bez tā.





un nākamjā dienā bija dzimšanas diena Siguldā, lidoju augstu virs zemes ne tikai tādēļ, ka gaisa tamvajs un panorāmas rats lietū un vējā. 

un visbeidzot, 20. oktobra krosduatlons Mežaparkā, kur, pieveicot gliemežu cienīgus 5km kopā ar Laumu, nobraucot 21km ar velo, un, kā odziņa, mokoši 3km atkal skriešus, sanāca kāpt uz pjedestāla un dabūt 2. kausu šosezon. 
Pavasara pusmaratonā 2.v., 1h47:35,
Krosduatlonā 3.v., 1h48:25
Tā kaut kā. bet nav, nav.... Nezinu, kā nav. Sezonas vērtīgākais secinājums - prieku nogalina cenšanās kādam kaut ko pierādīt un kaut kā darīšana "par spīti"..

2 komentāri:

  1. Tev kāds šodien jau ir teicis, ka Tu esi forša? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. beidzot kāds nekautrējas man to atgādināt :) :) paldies! :)

      Dzēst