2011. gada 18. jūn.

Trek nakts brauciens Riekstukalnā, 16jūn2011

16. jūnijā tā ap 9iem vakarā sabrauca Baldones Riekstukalnā bariņš cilvēku pabarot odus. Lauma izjauca manus Baložu treniņa plānus, iekārdinot ar braukšanu tumsā. Slikta Lauma. 3x8km, apļi marķēti ar lentām un koki apkrāsotu ar rozā atstarojošu krāsu. Uz starta.. Neskaitīšu, bet mazpadsmit cilvēki, konkurence sieviešu grupā mani sajūsmināja, jo man pirmo vietu nedabūt, bet zemāk par 2. nokrist nevarēju. Sacensības izvērtās starptautiskas, jo ieradās puisis no Portugāles, kurš, kā izrādās, strādā Accenture. Aprunājāmies, teica dieva dēļ uz turieni neiet. Hmz.
Starts 22:00, pirmajā aplī gaišs, bet aplim tieši pa vidu apmaldījos. Ieraudzīju apkrāsotu mietiņu pāris metrus no ceļa un šķita, ka jābrauc iekšā sānceļā. Portugāli, kurš centās turēties blakus, parāvu līdzi, un tā nu izmetām pāris km līkumiņu pa mežu divvientulībā. Kad tikām atpakaļ uz ceļa tai pašā vietā, mūs apdzina visi, kas brauca jau 2. apli. Luuuuuzeri tādi :) [mēs] Kritu vienreiz, pirms tiltiņa, priekšējais ritenis ieķērās un es ārkārtīgi lēnām pārslīdēju pāri un ar kājām gaisā joprojām ieklipsējusies apstājos. Tas netika dokumentēts.
Jau pirmā apļa beigās tumsa, kaut acī dur, saslēdzam lampiņas un braucam otro. Trešo braukt neļaušot. Otrais bez pārpratumiem, vien nedaudz noraustījos, kad aklā tumsā vajadzēja durt no ceļa nost, tieši krūmos iekšā un no kalna lejā. Kāposti+vārītas olas [balticovo sponsors :) ], papļāpājām, visi, kam pienācās, dabūja balvas un braucām mājās, jau sarunājot braucienu uz nākamo posmu un TREK Kamparkalnā.
Bildes te - Trek Nakts brauciens

2 komentāri:

  1. > Ieraudzīju apkrāsotu mietiņu pāris metrus no ceļa un šķita, ka jābrauc iekšā sānceļā.

    Ar šādiem mietiņiem iezīmē izciršanai paredzētus kvartālus. Es ar pamanīju, bet nenogriezos.. Taisnība gan, tajā vietā jau radās interese par to, kur īsti jābrauc :)

    AtbildētDzēst
  2. ..jā, bet krāsa tāda pati, + vēlāk tur bija - un = atzīmes uz kokiem, kuras uztvēru kā norādes.. vārdu sakot - nākošreiz būs labāk!

    AtbildētDzēst